Eau de Vie Maestricht nu in vier smaken!

by admin

 

Foto: Michel Saive

Najaar 2012

Het Maastrichtse stokerscollectief Swaen/Kleijnen/Schellings heeft niet stil gezeten. Na twee jaar noeste arbeid, waarbij constant aan de kwaliteit van onze Eau de Vie is gewerkt presenteren we voor dit najaar vier verschillende smaken!

Na een half jaar lagering in de binnenstad is de Eau de Vie Maestricht nu verkrijgbaar in de smaken aardbei, pruim, appel en druif. Het destillaat van deze fruitsoorten kent aangename variaties. Zo is de Eau de Vie van aardbeien sterk en krachtig in de mond, met onmiskenbaar en verrassend de smaak van de Limburgse aardbei. De druiven smaken naar Italiaanse grappa’s en de Eau de Vie van pruimen is mild en zacht met een soepele afdronk en valt hierdoor vooral bij vrouwen in de smaak. De Eau de Vie van appels is het langst op hout gelagerd en is ontaard in een Normandische Calvados.

De Eau de Vie Maestricht wordt uitsluitend gemaakt van fruit uit Maastricht en omstreken en heeft een alcoholpercentage van 40%. Heerlijk bij tapas en het ideale digestief na een maaltijd met Limburgs ‘zoervleis’ of wild.

Genoeg reden om dit najaar een fijne fles Maastrichtse Eau de Vie in huis te halen of cadeau te doen.

De Eau de Vies van Swaen/Kleijnen/Schellings zijn exclusief verkrijgbaar bij Slijterij Bams op de markt in Maastricht.